Blog

Blog

Blog

Nummer Een (8)

Nummer Een (8)
0820 Janny & Peet reizen van Nummer Een naar Numero Dertien en kijken wat we onderweg tegenkomen. Zaterdag 06 juni 2020 We hebben zeer goed geslapen maar het is tijd voor het ontbijt. We hebben een formulier ingevuld met wat voor soort brood en hoeveel brood je wilt. Het beleg kan je in afgesloten verpakking zelf pakken. Op naar het ontbijt. We zijn op tijd want we zijn de eerste. Er staat een mevrouw achter de ontbijtbalie. Daar staan allemaal dienbladen klaar met broodjes. Ze vraagt de naam en kamer nummer en gaat op zoek. Ze vind 1 dienblad waar oa croissantjes op liggen. Die hadden we juist niet een gekruist

Nummer Een (7)

Nummer Een (7)
0720 Janny & Peet reizen van Nummer Een naar Numero Dertien en kijken wat we onderweg tegenkomen Vrijdag 05 juni 2020 We hebben een zeer goede nachtrust gehad en we trekken de motorkledij aan en gaan naar het ontbijt. Het wordt aan tafel opgediend en alles zit erbij van gek eitje tot beschuitje roomboter met hagelslag. De Buienradar zegt dat het om 10 uur gaat regenen dus we moeten zorgen dat we dan in Norg zijn.

Nummer Een (6)

Nummer Een (6)
0620 Janny & Peet reizen van Nummer Een naar Numero Dertien en kijken wat we onderweg tegenkomen Donderdag 04 juni 2020 We rijden vandaag door de provincie Drenthe. Na het goede ontbijt krijgen we een lunch tas mee. We nemen een laatste foto van het kasteel en vertrekken. Via de dorpjes Zwinderen, Gees, Meppen, Witteveen rijden we richting Orvelte. In de dorpjes zien we de Drentse boerderijen met grote schuren. Die hebben rieten daken met aan de zijkant ook riet met vormen daarin. We parkeren de motoren op de parkeerplaats van Orvelte. We lopen het museum dorp in.