Blog

Blog

Blog

Wereldreis door Nederland (5)

Wereldreis door Nederland (5)
Dag5/5 #JustJannyandPeet Het is rond een uur of vijf als ik even wakker ben. Ik hoor wind rond het huis gaan en de regen hoor ik neer komen. Het is nog vroeg denk ik en ik draai mij om. Als ik tegen acht uur wakker wordt is er niets veranderd. Het waait en het regent. Dat beloofd niet veel goeds voor vandaag. Dan maar de tijd nuttig besteden en de fotos en films overzetten en het dagverhaal van gisteren op FB plaatsen.

Wereldreis door Nederland (4)

Wereldreis door Nederland (4)
04/05 #JustJannyandPeet Ik doe het gordijn open en ijk naar de lucht en zie naast wolken ook gedeeltes blauwe lucht. Dat hebben we nog niet gezien deze week. We gaan naar beneden en hebben weer een goed ontbijt. Het is rustig aan het ontbijt. De sporters staan vast al op de schaatsbaan.

Wereldreis door Nederland (3)

Wereldreis door Nederland (3)
3/5 #JustjannyandPeet Dan is het opeens na acht uur als ik wakker wordt. We kijken naar buiten en het is aardig weer. Snel naar het ontbijt. We zijn niet de eersten aan het ontbijt. Men kijkt ons wel een beetje na en horen zeggen: dat zijn die motorrijders. Dat is niet zo gek dat ze dat zien met een Yamaha shirt aan en een motor voor de ingang van het Hotel. Het zijn vroege vogels die ouderen :-) . Het ontbijt is zeer uitgebreid en we maken tevens onze lunch klaar, een broodje kaas en een gek. Eitje.