Ondersteunde Reis projecten

Gedurende onze voorbereidingen komen we bijzondere projecten tegen. Met minimale middelen grote reizen maken is een uitdaging waar wij graag ons steentje aan willen bijdragen. Hieronder vindt u een korte omschrijving van de projecten en een link naar meer informatie.

 

Polar Ice Ride (Sjaak Lucassen)

Eind vorig jaar zijn we in contact gekomen met Sjaak Lucassen. Sjaak heeft al een paar originele uitdagingen achter de rug. De laatste uitdaging is om met de R1 over het Poolijs te rijden en af te zakken naar Key West. Van uiterst Noord naar Uiterst Zuid van USA. We zijn dan ook best beetje trots dat ons logo op de slee staat vermeld als sponsor. Zakelijk hebben we de motor en slee per luchtvracht verstuurd naar Anchorage en gaan de motor en slee terug vanuit Miami naar Rotterdam vervoeren.

Three Brave Men

3 jonge mannen gaan op reis naar Mongolie. Zij gaan per Vespa scooter en een Lada Niva. Het zijn technische studenten die op deze reis hun technische kennis waarschijnlijk moeten gebruiken.

Duo auf Reisen

Een zeer bijzonder project met een Krauser Duo van Freiburg naar Wladivostok. Hij heeft al aardig wat kilometers gereden maar dit wordt een uitdaging voor mens en machine.

 

Charity Cruisers

Tijdens het Europees kampioenschap voetbal in de Oekraine zijn 4 jongens in een oude Barkas mee gereisd naar de Oekraine. Hier hebben zij de keerzijde van het voetbal laten zien en zijn in het gebied de Transkarpaten geweest en hebben daar geholpen bij diverse projecten.

 

Ed March

Een van de simpelste motoren een Honda C90. Door het lage aanschaf bedrag blijft er een redelijk bedrag over om te reizen. Met dit idee reist Ed March over de wereld met zijn C90.

 

Riding Reporters

Irene (fotojournalist) en Daniëlle (schrijver 'Lingerie en motorleer' en 'Route 8') ontmoeten elkaar tijdens een... motorreis door de Indiase Himalaya. Al snel besluiten ze om hun krachten te bundelen en journalistieke reportages te maken van onderbelichte projecten in de wereld. Eerste doel: Zuid-Amerika. Uiteraard bezoeken ze de projecten op motorfietsen.

 

Stephan & Nikki

 
September 2014 rijden wij,Nikki van der Spek en Stephan Moerkerken, op onze Africa Twins, naar Kaapstad. Op deze pagina kun je onze voorbereidingen volgen.

 

www.yamaha-motor.eu/nl/index.aspxwww.sony.nl/electronics/actiecamera/t/actiecamerahyperpro.com/nl/www.rayz.nlwww.motortrails.nl/Navigatie/Home/Home.aspwww.wesselskarikaturen.nl/cardosystems.com/www.adventure-spec.com/www.haanwheels.comgiantloopmoto.comhjchelmets.com/hjca/en.reifenwerk-heidenau.com/modules/reifenliste/view.php?point=2&rtyp=10&profil=162&pic=99www.motorkledingcenter.nlwww.webstudio88.nl/